Υλικά
- 2 κομμάτια φέτα
- 1 συσκευασία ανθότυρο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή
- 1 καυτερή πιπεριά ψητή
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. μπαχαρικό σκόρδου
Εκτέλεση
- Ψήστε τις πιπεριές στο φούρνο και αφήστε στην άκρη.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων τοποθετήστε το ανθότυρο και τις πιπεριές, χτυπήστε μέχρι να πολτοποιηθούν και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ.
- Τρίψτε ή ψιλοκόψτε τη φέτα και προσθέστε την στο μείγμα.
- Προσθέστε το ελαιόλαδο και το μπαχαρικό σκόρδου.
- Ανακατέψτε καλά και απολαύστε.