Υλικά
- 4 αβγά
- 240 γρ. νουτέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρώς ένα τσέρκι.
- Τοποθετήστε τα αβγά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι το μείγμα να τριπλασιαστεί σε όγκο, για περίπου 5- 7 λεπτά.
- Βάλτε τη νουτέλα σε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 15- 20 δευτερόλεπτα μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέστε το 1/3 του μείγματος των αβγών στη νουτέλα και ανακατέψτε.
- Επαναλάβετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα αβγά, προσθέτοντας κάθε φορά το 1/3 του μείγματος.
- Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα τσέρκι και ψήστε για 25- 30 λεπτά.