Υλικά
- 4 καλαμπόκια
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 κ. σ. βούτυρο
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε ένα γκριλ σε μεσαία φωτιά.
- Περιχύστε το λάδι στα καλαμπόκια και αλατοπιπερώστε.
- Τοποθετήστε τα καλαμπόκια στο γκριλ και ψήστε για 15 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Αφαιρέστε από την φωτιά και αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο και το σκόρδο και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
- Με ένα πινέλο μαγειρικής περάστε τα καλαμπόκια με το βούτυρο.
- Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα και απολαύστε.