Υλικά

  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 μελιτζάνες
  • 1 φινόκιο
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 500 γραμμάρια μανιτάρια Πλευρώτους

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, βάζετε όλες τις πιπεριές στη σχάρα και τις ψήνετε μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους
  2. Κατόπιν, τις μεταφέρετε σε σαλατιέρα και τις αφήνετε να κρυώσουν για 10 με 15 λεπτά. Μετά αφαιρείτε τη φλούδα τους
  3. Κόβετε τα κολοκυθάκια και το φινόκιο σε λεπτές φέτες και τα βάζετε στη σχάρα να ψηθούν και αυτά για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά
  4. Κόβετε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες και τις ψήνετε και αυτές και για 3 με 4 λεπτά την κάθε πλευρά
  5. Τα μανιτάρια χρειάζεται να τα ψήσετε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά
  6. Κόβετε τις πιπεριές σε μακριές λωρίδες, βάζετε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα και τα αλατίζετε.