Υλικά

  • 3 πατάτες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. πάπρικα
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Κόψτε τις πατάτες σε πολύ λεπτές ροδέλες πάχους περίπου 3 χιλιοστών.
  3. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις πατάτες και προσθέστε όλα τα υλικά.
  4. Ανακατέψτε καλά να αναμειχθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και τοποθετήστε τα τσιπς πατάτας στο ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.
  5. Ψήστε για 30- 35 λεπτά.