Υλικά
- 3 πατάτες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. πάπρικα
- 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
- 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. σ. πιπέρι
- 1 κ. σ. αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Κόψτε τις πατάτες σε πολύ λεπτές ροδέλες πάχους περίπου 3 χιλιοστών.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις πατάτες και προσθέστε όλα τα υλικά.
- Ανακατέψτε καλά να αναμειχθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και τοποθετήστε τα τσιπς πατάτας στο ταψί, πάνω σε λαδόκολλα.
- Ψήστε για 30- 35 λεπτά.