Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για τη φάση των «16» του Basketball Champions League πήρε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε της Ντερτόνα με 93-86 στη Sunel Arena, έχοντας για κορυφαίο τον Χαμπ που πέτυχε 30 πόντους.
Μία εβδομάδα μετά τη νίκη της επί του Προμηθέα, στην πρεμιέρα της φάσης των «16», η Ένωση υποδέχθηκε τους Ιταλούς και με τη βοήθεια των οπαδών της, οι οποίοι δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα, πήρε νέα νίκη και οδεύει πλέον προς πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 8-1 και 12-3 στα πρώτα λεπτά και στο 8′ με τρίποντο του Χαμπ πήγε και στο +10 (22-12), για να ολοκληρωθεί τελικά το πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ 27-20.
Οι φιλοξενούμενοι μείωναν όλο και περισσότερο τη διαφορά στη δεύτερη περίοδο και κατάφεραν να προηγηθούν και να πάνε στο +5 (31-36) στο 12′ με τον Κάντι, ο Χαμπ όμως συνέχισε να δίνει λύσεις στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο -2 (42-44).
Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, ήταν ντέρμπι και παρέμεινε τέτοιο και στην τρίτη περίοδο, με την Ένωση να ξεφεύγει με 60-54 στο 26′ με κάρφωμα του Γκρέι στον αιφνιδιασμό και τη Ντερτόνα να πλησιάζει ξανά, όπως δείχνει και το 65-63 με το οποίο μπήκαν οι δύο ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Εκεί, οι Ιταλοί κατάφεραν να προηγηθούν με 65-68, οι Χαμπ και Κουζμίνσκας όμως ήταν ασταμάτητοι για την ΑΕΚ που προσπέρασε με 69-68 και σττο 35′ πήγε στο +6 (78-72), πριν έρθει νέα ισοπαλία (79-79 στο 37). Το ματς ήταν αμφίρροπο, οι «κιτρινόμαυροι» όμως ήταν πιο ψύχραιμοι και με τον Κουζμίνσκας ξέφυγαν με 88-84 και τελικά πήραν τη νίκη με 93-86.
Τα δεκάλεπτα: 27-20, 42-44, 65-63, 93-86