Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλ. τσαγιού παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το αλεύρι και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακτέψτε.
- Μεταφέρετε την ζύμη σε μία μεγάλη επιφάνεια, που προηγουμένως έχετε ραντίσει με λίγο αλεύρι για να μην κολλήσει, και ζυμώστε καλά για περίπου 8-10 λεπτά.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψί, απλώνοντας την ζύμη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει όλη την επιφάνειά του και αλείψτε την με λίγο λάδι.
- Συμπληρώστε με τα υλικά της αρεσκείας σας και ψήστε στους 250 βαθμούς.