Υλικά
- 8 αυγά
- 2 πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 1/4 κασέρι
- 1 λουκάνικο χωριάτικο
- 1 πιπεριά
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
- Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
- Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
- Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
- Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
- Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αυγών.
- Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.