Υλικά
- 500 γρ. φράουλες
- 3 κ.σ. ζάχαρη (25 γρ.)
- ½ κούπα ζεστό νερό
- 1 κ.γ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένετε και καθαρίζετε τις φράουλες
- Κατόπιν, τις χτυπάτε στο multi μέχρι να γίνουν πουρές
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά έως ότου η ζάχαρη διαλυθεί.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα με τη ζάχαρη στις φράουλες και ανακατεύετε πολύ καλά.
- Τοποθετείστε το μπολ στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
- Το αφήνετε για ακόμη 2 ώρες μέχρι να αποκτήσει την υφή γρανίτας.