Υλικά

  • 500 γρ. φράουλες
  • 3 κ.σ. ζάχαρη (25 γρ.)
  • ½ κούπα ζεστό νερό
  • 1 κ.γ χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Πλένετε και καθαρίζετε τις φράουλες
  2. Κατόπιν, τις χτυπάτε στο multi μέχρι να γίνουν πουρές
  3. Σε ένα μπολ ρίχνετε τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά έως ότου η ζάχαρη διαλυθεί.
  4. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα με τη ζάχαρη στις φράουλες και ανακατεύετε πολύ καλά.
  5. Τοποθετείστε το μπολ στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
  6. Το αφήνετε για ακόμη 2 ώρες μέχρι να αποκτήσει την υφή γρανίτας.