Υλικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. μανιτάρια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 4 κ.σ. αλεύρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τρίβετε το κρεμμύδι, πλένετε και ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και το μαϊντανό.
- Στη συνέχεια, αναμιγνύετε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι.
- Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Το αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί.
- Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών και τους τηγανίζετε.