Υλικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. μανιτάρια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 4 κ.σ. αλεύρι
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τρίβετε το κρεμμύδι, πλένετε και ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και το μαϊντανό.
  2. Στη συνέχεια, αναμιγνύετε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι.
  3. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Το αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί.
  5. Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών και τους τηγανίζετε.