Υλικά
- 900 γρ. γαρίδες, καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1 κ. γλ. σκόρδο
- 1/2 κ. γλ. ρίγανη
- 1 κ. γλ. κύμινο
- 1/2 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- Ξυλάκια για σουβλάκια
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 24 τορτίγιες καλαμποκιού
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και προσθέστε την πάπρικα, το σκόρδο, τη ρίγανη, το κύμινο, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι. Ανακατέψτε απαλά μέχρι όλα τα υλικά να πάνε παντού.
- Τοποθετείστε τις γαρίδες στα ξυλάκια για το σουβλάκι (3-4 στο καθένα).
- Πριν ψήσετε στο γκριλ λαδώστε τις γαρίδες με ένα πινέλο.
- Ψήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Απομακρύνετε από τα ξυλάκια τις γαρίδες και αφήστε στην άκρη.