Υλικά
- 12 αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 4 φέτες μπέικον
- 2 κ. σ. τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε τα αυγά σε μία κατσαρόλα και γεμίστε την με νερό μέχρι να καλυφθούν. Μόλις πάρει μία βράση το νερό κατεβάστε από τη φωτιά.
- Καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε τα αυγά στο ζεστό νερό για 10-12 λεπτά. Αφαιρέστε από το ζεστό νερό και κρυώστε τα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
- Τοποθετείστε τις φέτες μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Κόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια και αφήστε στην άκρη.
- Καθαρίστε τα αυγά και κόψτε τα στη μέση. Αφαιρέστε τους κρόκους και τοποθετείστε τους σε ένα μικρό μπολ.
- Ανακατέψτε τους κρόκους με τη μαγιονέζα, το μπέικον και το τυρί τσένταρ. Προσθέστε τη μουστάρδα και ανακατέψτε.
- Γεμίστε έναν έναν τους κρόκους με το μείγμα και τοποθετείστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.