Υλικά

  • 2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κύβους
  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή με 10 % λιπαρά
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε καλά το μάνγκο στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Προσθέστε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά (γιαούρτι, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια) και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή απαλής και λείας κρέμας.
  3. Για περίπου 25 λεπτά δουλεύετε το μείγμα σας στην παγωτομηχανή, μέχρι να παγώσει καλά. Στην περίπτωση που δεν έχετε παγωτομηχανή προσπερνάτε αυτό το βήμα.
  4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ ή ατομικά κυπελάκια και το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
  5. Αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να βγάλετε το μπολ από την κατάψυξη ενδιάμεσα μία δύο φορές και να ανακατέψετε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.