Υλικά
-
- Για τη ζύμη
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 2 βανίλιες
- 2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
- 4 φλιτζάνια αλεύρι
- 3 φλιτζάνια γάλα
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα απαλό μείγμα.
- Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ., το αλείφετε με βούτυρο και ρίχνετε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο.
- Ψήνετε να ροδίσει και τη γυρνάτε με σπάτουλα και από την άλλη πλευρά.