Υλικά

    • Για τη ζύμη
    • 1 σφηνάκι κονιάκ
    • 2 βανίλιες
    • 2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
    • 4 φλιτζάνια αλεύρι
    • 3 φλιτζάνια γάλα

    Εκτέλεση

    1. Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα απαλό μείγμα.
    2. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ., το αλείφετε με βούτυρο και ρίχνετε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο.
    3. Ψήνετε να ροδίσει και τη γυρνάτε με σπάτουλα και από την άλλη πλευρά.