Υλικά
- 15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 1/2 κιλό ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- ρίγανη
- φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
- Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
- Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
- Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
- Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.