Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 500 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τρίβουμε το κρεμμύδι, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
- Αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Το αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.
- Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.
- Τηγανίζουμε και βγάζοντας από τη φωτιά σερβίρουμε ζεστούς τους κεφτέδες.