Υλικά

  • 4 αβγά
  • μια μικρή χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε τα αβγά με 2 κουταλιές της σούπας νερό. Ανακατεύετε το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και το σκόρδο.
  2. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι με βαριά βάση σε μέτρια φωτιά με λίγο λάδι.
  3. Όταν το λάδι ζεστάνει, προσθέστε μια κουταλιά (περίπου το ένα τρίτο) του μείγματος αυγών και κουνήστε το τηγάνι ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.
  4. Μειώστε τη φωτιά και μαγειρεύετε για λίγα λεπτά ακόμη. Στη συνέχεια αναποδογυρίζετε την ομελέτα από την ανάποδη συνεχίζοντας το ψήσιμο.
  5. Αφαιρείτε την ομελέτα από το τηγάνι και συνεχίζετε την ίδια διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα αβγών.