Υλικά

  • 340 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια εστία και ρίχνετε το βούτυρο. Μόλις το βούτυρο λιώσει, προσθέτετε τα μανιτάρια.
  2. Μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους.
  3. Προσθέστε το θυμάρι και συνεχίστε το μαγείρεμα άλλα 2-3 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε το τηγάνι από την εστία και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.