Υλικά
- 340 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια εστία και ρίχνετε το βούτυρο. Μόλις το βούτυρο λιώσει, προσθέτετε τα μανιτάρια.
- Μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους.
- Προσθέστε το θυμάρι και συνεχίστε το μαγείρεμα άλλα 2-3 λεπτά.
- Αφαιρέστε το τηγάνι από την εστία και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.