Υλικά
- 8 φλιτζάνια πράσινα λαχανικά (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι)
- 4-5 ραπανάκια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ¼ του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 ½ φλιτζάνι σμέουρα
- ¼ του φλιτζανιού ξίδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
- Λιώστε 1/2 φλιτζάνι σμέουρα, αναμείξτε με το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο λιωμένο και τη μαγιονέζα και χτυπήστε στο μπλέντερ
- Αναμείξτε σε μια σαλατιέρα τα πράσινα λαχανικά, το κρεμμύδι και το ραπανάκι σε φετούλες.
- Ρίξτε και τα raspbrerries.
- Ραντίστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.