Υλικά
- 800 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. τυρί τσένταρ
- 4 ψωμάκια για burger
- 120 γρ. ντομάτα, 4 φέτες περίπου
- μαγιονέζα
- κέτσαπ ή σάλτσα bbq
- μαρούλι
- αλάτι
- πιπέρι
Τα Cellier μας προτείνουν 4+1 κρασιά για την καλύτερη Τσικνοπέμπτη, που αλλού; Στο σπίτι με τους αγαπημένους μας.
Η καλύτερη τσίκνα να θυμάστε μυρίζει στο… σπίτι!
Δείτε τα 4+1 πιο ταιριαστά κρασιά για τις τέσσερις συνταγές από όλο τον κόσμο και μια vegan εκδοχή, για να μην ξεχνάμε και αυτούς που θέλουν να τσικνίσουν «αναίμακτα».
Απολαύστε μέχρι την Κυριακή 3 Μαρτίου όλα τα προτεινόμενα κρασιά με 10% έκπτωση και 10% επιπλέον για τα μέλη του Cellier Wine Club.
Private Selection Cabernet Sauvignon, R.Mondavi με Burger