Υλικά

  • 600 γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
  • 1 κοφτή κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κάρυ
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το κορν φλάουρ μαζί με λίγο από το κρύο γάλα και τα ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως το κορν φλάουρ.
  2. Ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα σε μια κατσαρολίτσα και μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύετε διαρκώς, σε μέτρια φωτιά, με σύρμα μέχρι να σφίξει η κρέμα.
  3. Αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά την αφήνετε για λίγο να κρυώσει ελαφρώς και μετά προσθέτετε τα χτυπημένα αβγά, το κάρυ, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να αναμιχθούν πλήρως.