Υλικά
- 200 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια ζάχαρη
- 4 μεγάλα αβγά
- 300 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 5 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ. γ. κανέλα
- 300 γραμμάρια διάφορα ξερά φρούτα ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση.
- Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτετε ένα ένα τα αβγά.
- Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το ξύσμα και τα ξερά φρούτα και ανακατεύετε.
- Αδειάζετε το μίγμα στη φόρμα και ψήνετε για 40 λεπτά με 1 ώρα.