Υλικά

  • 200 γραμμάρια βούτυρο
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 μεγάλα αβγά
  • 300 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
  • 5 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1 κ. γ. κανέλα
  • 300 γραμμάρια διάφορα ξερά φρούτα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση.
  2. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτετε ένα ένα τα αβγά.
  3. Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το ξύσμα και τα ξερά φρούτα και ανακατεύετε.
  4. Αδειάζετε το μίγμα στη φόρμα και ψήνετε για 40 λεπτά με 1 ώρα.