Υλικά
- 4 φιλέτα λαβράκι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 4 κλωναράκια θυμάρι
- 30 ml λευκό κρασί
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε αρχικά τα φιλέτα του ψαριού, χαράσσετε με ένα μαχαίρι από την πλευρά της πέτσας και αλατοπιπερώνετε καλά.
- Στη συνέχεια σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο με το θυμάρι προκειμένου να βγάλουν τα αρώματά τους.
- Αμέσως μετά προσθέτετε και τα φιλέτα ψαριού τα οποία σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τέλος απομακρύνετε το ψάρι από το τηγάνι και σβήνετε με λευκό κρασί, ντομάτα, τη μουστάρδα και προσθέτετε και λίγο νεράκι αφήνοντας τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
- Σερβίρετε το λαβράκι με σάλτσα από πάνω και προαιρετικά βραστά λαχανικά.