Υλικά

  • 4 φύλλα σφολιάτας
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε αρχικά το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  2. Βάζετε τα φύλλα σφολιάτας σε ένα ταψί, τρυπάτε την επιφάνεια τους με ένα πιρούνι και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά περίπου.
  3. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζετε το γάλα, το αλεύρι και ανακατεύετε καλά.
  4. Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να δέσει καλά η κρέμα.
  5. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε τους κρόκους, τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, την κουβερτούρα, ανακατεύετε καλά για να ενωθούν τα υλικά και αφήνετε να κρυώσει η κρέμα.
  6. Βγάζετε από το φούρνο τα φύλλα σφολιάτας και τα αφήνετε να κρυώσουν.
  7. Κατόπιν στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας σε μια βαθιά τετράγωνη πιατέλα ή σε ένα τετράγωνο πυρέξ, απλώνετε τη μισή από την κρέμα σοκολάτας και από πάνω βάζετε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
  8. Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα, σκεπάζετε με το τρίτο φύλλο και βάζετε την πιατέλα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  9. Βγάζετε το μιλφέιγ από το ψυγείο και τρίβετε στην επιφάνεια του το τέταρτο φύλλο.
  10. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.