Υλικά
- 1 φλιτζάνι ντοματάκια κομμένα στα 4
- 3 φλιτζάνια μαγειρεμένο κινόα
- μισή κονσέρβα φασόλια μαύρα
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
- ¼ του φλιτζανιού κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- ½ του φλιτζανιού πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι, το χυμό και το μέλι.
- Αφήστε το σε μια άκρη και σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά για την σαλάτα.
- Προσθέστε από πάνω το dressing και ανακατέψτε.
- Βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να την σερβίρετε.