Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ντοματάκια κομμένα στα 4
  • 3 φλιτζάνια μαγειρεμένο κινόα
  • μισή κονσέρβα φασόλια μαύρα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
  • ¼ του φλιτζανιού κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • ½ του φλιτζανιού πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι, το χυμό και το μέλι.
  2. Αφήστε το σε μια άκρη και σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά για την σαλάτα.
  3. Προσθέστε από πάνω το dressing και ανακατέψτε.
  4. Βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να την σερβίρετε.