Υλικά
- 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
- 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
- ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι σμέουρα
Εκτέλεση
- Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
- Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
- Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.