Υλικά

  • 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι σμέουρα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
  2. Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
  3. Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.