Υλικά
- 6 αβγά
- 4 κ. σ. γάλα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ. σ. βούτυρο
- 2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Αρχικά χτυπάμε τα αβγά για την ομελέτα, μαζί με το γάλα και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αβγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
- Σερβίρουμε την ομελέτα με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.