Υλικά
- 400 γρ. ζύμη σφολιάτας
- 5 αβγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 75 γρ. τυρί για πίτσα
- 2 κ. γ. μουστάρδα
- 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ανοίγετε τη ζύμη σε στρογγυλό φύλλο και την ακουμπάτε σε χαρτί ψησίματος. Χαράζετε ένα περιθώριο γύρω-γύρω (περίπου 2 εκ.).
- Χτυπάτε το ένα αυγό και αλείφετε με αυτό τη ζύμη. Ψήνετε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.
- Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Ρίχνετε στο μίγμα τη μουστάρδα και το ζαμπόν.
- Σπρώχνετε προς τα κάτω το κέντρο της ζύμης που θα έχει φουσκώσει, αφήνοντας την γύρω-γύρω φουσκωμένη.
- Αδειάζετε μέσα το μίγμα με τα αυγά και βάζετε στον φούρνο. Ψήνετε για περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να πήξει η γέμιση.
- Σκορπάτε επάνω τον μαϊντανό και σερβίρετε.