Υλικά

  • 400 γρ. ζύμη σφολιάτας
  • 5 αβγά
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 75 γρ. τυρί για πίτσα
  • 2 κ. γ. μουστάρδα
  • 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Ανοίγετε τη ζύμη σε στρογγυλό φύλλο και την ακουμπάτε σε χαρτί ψησίματος. Χαράζετε ένα περιθώριο γύρω-γύρω (περίπου 2 εκ.).
  3. Χτυπάτε το ένα αυγό και αλείφετε με αυτό τη ζύμη. Ψήνετε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.
  4. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Ρίχνετε στο μίγμα τη μουστάρδα και το ζαμπόν.
  5. Σπρώχνετε προς τα κάτω το κέντρο της ζύμης που θα έχει φουσκώσει, αφήνοντας την γύρω-γύρω φουσκωμένη.
  6. Αδειάζετε μέσα το μίγμα με τα αυγά και βάζετε στον φούρνο. Ψήνετε για περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να πήξει η γέμιση.
  7. Σκορπάτε επάνω τον μαϊντανό και σερβίρετε.