Υλικά

  • 60 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 πράσινα μήλα καθαρισμένα
  • 2 κουταλιές κονιάκ
  • 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
  • 2 αυγά

Εκτέλεση

  1. Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα αυγά μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
  2. Κόβουμε τα μήλα σε κύβους, ραντίζουμε με κονιάκ, ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στη ζύμη.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
  4. Μπορούμε να τις γαρνίρουμε όπως μας αρέσει. Ένας τρόπος είναι με μέλι και λίγο κανέλα.