Υλικά
- 60 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 πράσινα μήλα καθαρισμένα
- 2 κουταλιές κονιάκ
- 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
- 2 αυγά
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα αυγά μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
- Κόβουμε τα μήλα σε κύβους, ραντίζουμε με κονιάκ, ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στη ζύμη.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε 2 κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
- Μπορούμε να τις γαρνίρουμε όπως μας αρέσει. Ένας τρόπος είναι με μέλι και λίγο κανέλα.