Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
- 180 γραμμάρια τυρί ένταμ τριμμένο
- 200 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
- 180 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
- 200 γραμμάρια γάλα
- 1 χούφτα ψιλοκομμένος άνηθος
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Στον πάγκο της κουζίνας ανοίγετε το φύλλο κρούστας και κόβετε σε πλατιές λωρίδες.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τυριά μαζί με το γάλα και τον άνηθο ψιλοκομμένο για τη γέμιση.
- Βουτυρώνετε το κάθε φύλλο, βάζετε αρκετή γέμιση στην αρχή του φύλλου και τυλίγετε κατά μήκος σε ρολό. Τέλος αλείψτε λίγο βούτυρο στα ρολά.
- Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.