Υλικά
- 2 πεπόνια
- 150 γρ. λευκό port
- 100 γρ. λευκό κρασί
- χυμό από ½ λεμόνι
- 10 φύλλα μέντα
- 300 γρ. μίνι mozzarella
- 100 γρ. σαλάμι
- 150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)
- 1 κρεμμύδι κόκκινο
- 1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Παίρνουμε τα πεπόνια, τα κάνουμε μπαλάκια και τα μαρινάρουμε μέσα σε ένα μπολ. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.