Υλικά

  • 2 πεπόνια
  • 150 γρ. λευκό port
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 10 φύλλα μέντα
  • 300 γρ. μίνι mozzarella
  • 100 γρ. σαλάμι
  • 150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο
  • 1 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Παίρνουμε τα πεπόνια, τα κάνουμε μπαλάκια και τα μαρινάρουμε μέσα σε ένα μπολ. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.