Υλικά
- 400 γρ. στήθος καπνιστής πάπιας κομμένο λεπτά
- 300 γρ. φασόλια cannellini βρασμένα
- 8 ντομάτες ώριμες
- ½ κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κλωναράκι θυμάρι
- Φλοίδα από ½ λεμόνι λεπτοτριμμένη
- 50 γρ. ξύδι
- 50 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. φέτα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Ξεφλουδίζουμε 4 ντομάτες, τις κόβουμε σε τετραγωνάκια, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και το ξύδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.