Υλικά
- ½ κιλό καρπούζι ψίχα κομμένη σε 24 κυβάκια από 4 εκ.
- 10 φέτες από σολομό καπνιστό
- Ξύδι μπαλσάμικο
- Πιπέρι
- Χυμό από 1 lime
- 8 ξυλάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση Μαρινάρουμε τους κύβους από το καρπούζι μέσα στο μπαλσάμικο ξύδι. Ύστερα τα σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τις φέτες σολομού όπως τα κυβάκια από το καρπούζι και φτιάχνουμε σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ καρπούζι και σολομό. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό lime και πιπέρι.