Υλικά
- 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένες σε κομμάτια
- 120 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένες σε κομμάτια
- 250 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί
- 100 γρ. γάλα πλήρες
- 2 φύλλα ζελατίνης
Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και πριν ανέβει πολύ η θερμοκρασία, ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια από τις δύο σοκολάτες και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά ώστε να μη χαθεί ο όγκος. Ρίχνουμε την κρέμα στα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά για 3-4 ώρες ώστε να πήξει καλά. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγη σαντιγί.