Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- Χυμό από 2 πορτοκάλια
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 70 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. ταχίνι
- 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ
- 50 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
- 2 κ.σ. ζάχαρη στέβια
- 2 αυγά
- 2 βανίλιες
- 1 κ.σ. κανέλα
- 100 γρ. σταφίδες
- 100 γρ. καρύδια
- 2 μεγάλα μήλα κομμένα σε φέτες
- Λίγη κανέλα και γαρίφαλο για το πασπάλισμα
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη στέβια μαζί με το ελαιόλαδο, το ταχίνι και το χυμό από τα πορτοκάλια που έχουμε διαλύσει μέσα τη σόδα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.