Υλικά
- 600 γρ. φιλέτα από κοτόπουλο
- 120 γρ. σπανάκι
- 30 γρ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη μαρινάτα με το γιαούρτι, το τζίντζερ και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο. Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σουρώνουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάτα και το τηγανίζουμε. Μόλις το κοτόπουλο ροδοκοκκινήσει και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.