Υλικά

  • Χυμός μισού λεμονιού
  • Ξύσμα ενός λεμονιού
  • 8 μεγάλες γαρίδες
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 6 κουταλιές της σούπας φυτική μαργαρίνη λιωμένη
  • 50 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, κρεμμύδι, λεμόνι, το ξύσμα, την φυτική μαργαρίνη λιωμένη, πιπέρι και μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
  2. Προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά μέσα στο μείγμα της σάλτσας του σκόρδου.
  3. Βγάζετε τις γαρίδες από την μαρινάδα τους και τις τοποθετείτε σε ταψάκι και από εκεί στο γκριλ για 5 λεπτά.
  4.  Στη συνέχεια βάζετε από πάνω τα ντοματίνια, και τέλος, περιχύνετε με το μείγμα της σάλτσας και φέτα θρυμματισμένη.