Υλικά
- 1 μεγάλο αυγό
- 100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 2/3 κούπες τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
- 2 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις
- 1 ½ κουταλιά μπέικιν πάουντερ
- ½ κουταλιά του γλυκού γλυκόζη
- ½ κούπα καστανή ζάχαρη
- 2/3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ κούπα βούτυρo
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, την καστανή ζάχαρη και τα λιώνετε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Στη συνέχεια ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, την τρούφα σοκολάτας ή κομμάτια σοκολάτας, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μείγμα γίνει ζύμη.
- Κατόπιν πλάθετε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλετε (συνήθως κυκλικά) και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Φροντίζετε να έχουν απόσταση τα μπισκότα μεταξύ τους, περίπου 2 εκ.
- Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 με αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου.