Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια βίδες
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολάκι βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και σουρώνετε.
- Σε ζεστό νερό ζεματάτε για 5 λεπτά τα σπαράγγια.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τα μακαρόνια σε μια σαλατιέρα, προσθέτετε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση και τη σάλτσα πέστο και ανακατεύετε.
- Βάζετε για 15 λεπτά στο ψυγείο και μετά σερβίρετε.