Υλικά
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Μισό φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
- 2 κρόκους αυγού
- Μισό φλιτζάνι φρουκτόζη
- 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόσκονη
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε ένα – ένα τους κρόκους και ξαναχτυπάτε.
- Προσθέτετε όλα τα στερεά υλικά, κάνετε μια ζύμη μαλακή και πλάθετε τα μπισκότα.
- Η ζύμη δεν πρέπει να βγει τελείως στεγνή, θέλουμε να είναι μαλακή και λίγο σαν χυλός.
- Με ένα κουτάλι βάζετε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.