Υλικά
- 2 κούπες χυμό ρόδι
- Σπόρια από ρόδι
- 1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης
- 4 κουταλιές νερό
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνετε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό.
- Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνετε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά.
- Σε ένα μπολ προσθέτετε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
- Βάζετε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτετε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει.
- Γαρνίρετε με σπόρια από ρόδι.