Υλικά

  • 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε κύβους.
  2. Τις βάζετε για 15 λεπτά, να μαλακώσουν, τις σουρώνετε, τις βάζετε σε μπολ και τις λιώνετε καλά με πιρούνι.
  3. Προσθέτετε το γάλα, το βούτυρο και αλατοπίπερο.
  4. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε στην άκρη. Βάζετε τα λουκάνικα στο γκριλ και ψήνετε, να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Τα κόβετε σε ροδέλες.
  5. Ζεσταίνετε σε τηγάνι το λάδι, προσθέτετε το κρεμμύδι και τηγανίζετε για 4-5 λεπτά, να μαλακώσουν.
  6. Προσθέτετε την πιπεριά, τηγανίζετε για 2-3 λεπτά και πασπαλίζετε με το αλεύρι.
  7. Ανακατεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία για 2 λεπτά. Προσθέτετε τον ζωμό και βράζετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας, να πήξει η σάλτσα.