Υλικά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
- 50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
- Παρμεζάνα
- Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνετε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
- Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνετε το ρύζι και το αφήνετε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει.
- Στο τέλος προσθέτετε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη και σερβίρετε.