Υλικά

  • 1 φλιτζάνι αφέψημα μαύρου τσαγιού
  • Μισό σφηνάκι μαύρο ρούμι
  • 1-2 γαρύφαλλα
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 3-4 σταγόνες λεμόνι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Βράζετε το νερό για το τσάι μαζί με την κανέλα και τα γαρύφαλλα και στη συνέχεια προσθέτετε το τσάι και το αφήνετε για άλλα 4 λεπτά.
  2. Σουρώνετε το τσάι σε ποτήρι, προσθέτετε το ρούμι, το λεμόνι και τη ζάχαρη και ανακατεύετε.