Υλικά
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά.
- Παίρνετε ένα ταψί παραλληλόγραμμο περίπου 50Χ25 διαστάσεις, το βουτυρώνετε και βάζετε από πάνω τη λαδόκολλα, να κολλήσει στο ταψί.
- Ρίχνετε το μείγμα και βάζετε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνετε στους 180 βαθμούς μόνο αντιστάσεις.
- Το αφήνετε για 20 λεπτά για να ψηθεί. Μόλις το βγάλετε, το αναποδογυρίζετε σε μια καθαρή πετσέτα και το ξεκολλάτε.