Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά.
  2. Παίρνετε ένα ταψί παραλληλόγραμμο περίπου 50Χ25 διαστάσεις, το βουτυρώνετε και βάζετε από πάνω τη λαδόκολλα, να κολλήσει στο ταψί.
  3. Ρίχνετε το μείγμα και βάζετε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνετε στους 180 βαθμούς μόνο αντιστάσεις.
  4. Το αφήνετε για 20 λεπτά για να ψηθεί. Μόλις το βγάλετε, το αναποδογυρίζετε σε μια καθαρή πετσέτα και το ξεκολλάτε.