Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
- 1 κύβο λαχανικών
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
- Τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Βράζετε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο λαχανικών.
- Προσθέτετε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
- Πολτοποιείτε τις πατάτες και τις ανακατεύετε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
- Προσθέτετε όση τριμμένη παρμεζάνα θέλετε, ανακατεύετε και σερβίρετε.