Υλικά

  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
  • 1 κύβο λαχανικών
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • Τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο λαχανικών.
  2. Προσθέτετε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
  3. Πολτοποιείτε τις πατάτες και τις ανακατεύετε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
  4. Προσθέτετε όση τριμμένη παρμεζάνα θέλετε, ανακατεύετε και σερβίρετε.