Υλικά

  • 15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
  • 200 γραμμάρια ανθότυρο
  • 1/2 κιλό ντοματίνια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη
  • Φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
  2. Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
  3. Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
  4. Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.