Υλικά
- 300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
- Χυμός από μισό λεμόνι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 1 ποτηράκι κονιάκ
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνετε τα μανιτάρια ολόκληρα ή ψιλοκομμένα να μαραθούν.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το κονιάκ και τα ανάβετε να γίνουν φλαμπέ.
- Τα ξαναβάζετε στη φωτιά και προσθέτετε αλατοπίπερο, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, το θυμάρι και το χυμό του λεμονιού.
- Αφήνετε τρία λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά τους και σερβίρετε.