Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 10 φέτες τυρί γκούντα
- 6 φέτες ζαμπόν
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- ½ μπρόκολο κομμένο σε κύβους
- 370 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
- 4 αυγά
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ζεματάτε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.
- Σε ένα μεσαίο ταψί βάζετε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα.
- Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνετε το τυρί και το ζαμπόν, την ντομάτα, το μπρόκολο ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
- Χτυπάτε το γάλα με τα αυγά και περιχύνετε το σουφλέ.
- Ψήνετε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.