Υλικά
- 1/2 κούπα κριθαράκι
- 2 καρότα κομμένα σε φέτες
- 150 γραμμάρια φέτα
- Θυμάρι
- Μαϊντανός
- Βασιλικός
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
- Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
- Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
- Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.